Bandfoto med KELVIN

Kjenner du til bandet KELVIN? De har utspring fra institutt for rytmisk musikk ved UIA. Og jeg synes de spiller skikkelig tøff musikk! Så da de spurte om jeg ville ta bandbilder for dem så var det klart at jeg måtte si ja. 

De slapp nylig sin nye singel "Lights are low" og nylig kom musikkvideoen ut. Musikken deres er elektronisk pop og er så behagelig å høre på. Når jeg skal fotografere andre er det viktig at jeg kan sette meg inn i hva de ønsker visuelt og at dette stemmer overens med hva jeg gjør. Så når dette var musikk jeg lett kan sette på av eget valg gjorde det jobben enklere. Bilder og musikk handler jo så mye om følelser, så det hjelper ikke å bare kunne fotografere, man må og kunne relatere seg med innholdet. 

Så for å sette deg inn i følelsen synes jeg du skal ta en titt på musikkvideoen og sangen deres "Lights are low".

Det litt vittige er at jeg helt tilfeldig klarte å velge samme location for fotograferingen som de hadde på musikkvideoen. Jeg hadde ingen aning om at det hadde filmet der da jeg valgte stedet. Da sier vi at det var helt "meant to be". Og for en gangs skyld fikk jeg perfekt vær. Det var helt overskyet og litt vind i lufta som satte perfekte rammer for fotograferingen.

Så her kan du få se noen av bildene som kom ut av dagen.