Hva skal man med julekort?

Jeg synes julekort er en kjempefin tradisjon.  Man tar seg tiden til å sende et bilde av hvem man er sammen med et brev om hvordan det går. For jeg synes at man skal ta seg tid til å skrible ned noen ekstra ord om hva som skjer i livet og hvordan man faktisk har det. Jula er en tid til å vise omtanke og varm for hverandre. Så jeg er ingen stor tilhenger av masseproduserte julekort med "God jul og Godt nyttår. Hilsen xxxx" og så er det alt som står. Personlig synes jeg man da nesten kan la vær å sende ut kort. Samtidig så ser jeg at det er tidkrevende å skrive et skikkelig julekort til alle du ønsker å sende til. Men jeg tror på at det er verdt det. Det kan glede noen mer enn hva du kanskje tror. Husk at det er de små tingene i livet som utgjør en forskjell.

Jeg har hatt en tradisjon de siste årene å ta et skikkelig julekortfoto og sende med et koselig brev. Dette har blitt en kreativ utfordring for meg hvor jeg utfordrer meg selv i en leken kreativ retning. Her kan jeg prøve ut en ny stil, og jeg har i tillegg et "oppdrag" til å ta et nytt bilde. For uten oppdrag så er det lett å bli sløv og la vær å produsere nye prosjekter. 

Her ser du et utvalg av tidligere års julekort. "Merry Christmas"-kortet var fra året mitt i USA hvor jeg i siste liten fant ut at jeg skulle fikse et julekort i år også. Det ble bare digitalt, men det er bedre enn ingenting. 

Og nå er tiden inne for å lage årets julekort! 

Jeg fant plutselig ut at jeg begynner å få dårlig tid. For om to uker stikker jeg til California, og når jeg kommer hjem igjen er det plutselig blitt desember og jeg har annen jobb å ta meg til.
Men jeg vet ikke hva jeg skal finne på i år. Det kom så brått på så jeg har ikke klart å sette i gang tankeprosessen enda. Jeg aner ikke i hva slags retning jeg skal gå i heller.

Har DU noen forslag til meg?
Vær kreativ og spontan.