Storeslem i Laugs konkurransen på Sørlandet

diplomer for laugs konkurransen i fotografi sørlandet

Nylig i høst meldte jeg meg inn i Norges Fotografforbund igjen. Jeg har ikke vært medlem siden jeg sluttet i jobben min hos Studio G som nå begynner å bli 3 år siden, og jeg har savnet å være en del av et profesjonelt fellesskap. Jeg meldte meg inn akkurat i tide til å delta i laugskonkurransen for Sørlandet. Da snakker vi om at innleveringsfristen var dagen etter jeg ble medlem. Heldigvis hadde jeg en del bilder klare så det var bare å velge noen jeg hadde lyst til å teste ut for landskonkurransen. 

Premieutdelingen ble holdt på årets julebord, men atter en gang hadde jeg ikke mulighet til å være tilstede da jeg var i California på dette tidspunktet. (Sist gang jeg ikke fikk være tilstedet var under premieutdelingen av landskonkurransen i vår hvor jeg gjorde det overraskende bra med en delt 10.plass.) Heldigvis hadde jeg min venninne og kollega Elida Åsland tilstede også denne gangen og hun kunne holde meg oppdatert på resultatet. 

Du kan tro jeg ble passe overrasket da jeg høre at jeg hadde fått høyeste poengsum totalt og for enkeltbilde, noe som gjorde meg til den mestpremierende fotografen i Sørlandets laugskonkurranse 2015. 

Siri Sødahl holder diplom for sørlandets laugskonkurranse

Resultatet ble 1 sølv, 1 bronse, og 2 hederlige omtaler. Dette gav meg også Laugskruset og Daguerre prisen. Snakk om premiedryss! Det gikk litt over forventet. Laugskruset gies til den som har høyeste poengsum på et bilde, altså det ble gitt for sølvmedaljen jeg fikk. Mens Daguerre prisen blir gitt til den som har høyest samlet poengsum. 

Siri Sødahl fra Kristiansand viser frem i glede laugs kruset

Dette er da en forløpende konkurranse til den store landskonkurransen i fotografi som har innlevering i januar. Så det er ingen grunn til å senke skuldrene. Her må det jobbes videre for å gjøre sitt beste i landskonkurransen til neste år.

Fotograf Siri Sødahl viser frem diplomene fra laugs konkurransen på Sørlandet