Send meg en melding

Er det noe du lurer på? Noe du ikke fant svar på i nettbutikken?
Kanskje har du en tilbakemelding du ønsker å komme med?

Send meg en melding her. Jeg setter stor pris på å høre fra deg!

Koboltveien
Kristiansand, Vest-Agder, 4629
Norway

Bryllupsfotograf og kunstfotograf i fra Kristiansand. Bli med og skape minner.

Simen Lyngroth

Blogg

Simen Lyngroth

Siri Sødahl

Å lage bilder som stemmer med musikken, det er noe jeg setter pris på. Så å få i oppdrag å ta artistbildene til Simen Lyngroth var noe jeg tok med stor iver. For å få til bilder som stememr med musikken er det viktig at jeg kan relatere meg til musikken. Som oppdragsgiver er det viktig å finne en fotograf som har stilen man ønsker på bildene. Simen sa han likte arbeidet mitt veldig godt og det gav meg større trygghet i å gjøre hva jeg tenkte. 

Simen har en en noe melankolsk, mørk, og poetisk musikkstil så tanken var å få til noen bilder som gjenspeilet dette. Disse temaene er noen som passer veldig godt til hva jeg liker å fotografere generelt, så det skulle jo bli greit. Men det oppstod et problem. På fotograferingsdagen stod sola helt alene på himmelen uten en eneste sky å tildekke seg med. Nedtur. Dette gav meg en ekstra utfordring. Vi ble ventende litt til sola gikk litt ned og ble svakere. 

Heldigvis finnes photoshop. Her kunne jeg hente inn stemningen igjen. I fra lystig sommerdag til ettertenksom, poetisk stemning. Simen ble i hvert fall fornøyd med resultatet, og da er min oppgave gjennomført. Selv hadde jeg et ønske om å få til noe enda bedre. Men jeg har forstått det slik at jeg alltid ønsker å være bedre enn hva jeg gjør. Man kommer aldri i mål. Og det er jo litt fint og, så lenge man klarer å sette pris på hva man har og faktisk har oppnådd.

Hør singelen Wake me up på Spotify