Premieutdeling Landskonkurransen 2016

Søndag 3. april var det premieutdeling av Landskonkurransen i Stavanger samtidig med Landsmøtet i regi av Norges Fotograf Forbund. Jeg hadde et ganske høyt mål å slå fra i fjor hvor jeg kom på delt 10.plass. Like bra gikk det ikke i år, men det ble premiering likevel. Jeg fikk tildelt to hederlige omtaler, en for bildet "Forgotten" og en for "Standing Tall".

Over ser du alle bildene jeg sendte inn til konkurransen. De to øverste bildene nådde ikke gjennom nåløyet, mens de to nederste akkurat gjorde det. 

I tillegg har jeg i vinter deltatt i FEP konkurransen, en europeisk konkurranse. Her ble jeg topp ti i kategorien illustrasjon. Ikke småtteri det! Bildet som kom i gjennom var fjorårets sølvmedalje i landskonkurransen, bildet "Dust". 

Etter premieutdelingen fortsatte landsmøtet i Stavanger i 3 dager til. Her har jeg fått mye ny inspirasjon og tanker rundt fotografering. Fotografer som holdt foredrag var Morten Krogvold, forresten første gang jeg har hørt han, Agnete Brun, Knut Koivisto, og selveste Vee Speers. Så nå sitter jeg igjen med en god del nye ideer jeg må ta fatt i.