3 tips til bryllupsfotograferingen din

Det er ganske mye man skal tenke på når man planlegger et bryllup. En del av denne planleggingen er fotograferingen. Det er litt av hvert man bør huske på til fotograferingen så her kommer 3 tips til noe av det man bør tenke på.

 

1. Ta med mat

"Uten mat og drikke duger helten ikke". Man er ofte veldig spent på bryllupsdagen og det kan være vanskelig å få i seg gode måltider. I tillegg blir det ofte mange timer mellom vielsen og middagen. Derfor er det lurt å ta med seg et mellommåltid til fotograferingen slik at man holde energinivået oppe. Dette kan være rundtstykker, banan, yoghurt, eller lignende mat. Ta med noe som er lett å hive i seg og gir energi. Husk også å ha med drikke. Denne oppgaven er fin å gi til forloverne.

2. Ta med varme klær og gode sko

Brudekjolen er ikke det varmeste plagget og været i Norge er svært variert og ustabilt. For å unngå blå lepper og skjelvende brud er en varm jakke smart å pakke med seg til fotograferingen. Denne kan man hive på seg i mellom bildene så man unngår å fryse.

Ofte foregår fotograferingen ute i skog og mark. Hvis det er ulent terreng eller vått kan det være kjekt å ha med et par gode sko eller støvler å bytte til så man unngår å skitne til brudeskoene.

3. Sett av nok tid

Tiden flyr i godt selskap så husk å sette av nok tid til fotograferingen. Dette er viktig for å unngå stress og for å få gode bilder. Hvis fotograferingen skjer etter vielsen må man legge inn tiden det tar etter vielsen er ferdig og man kommer seg avgårde. Det kan ofte ta lang tid å hilse på alle gjesten på vei ut av kirka i tillegg til at gjestene gjerne vil ha bilde av brudeparet foran kirka før man går videre. Legg inn gjerne 30min til denne delen. Til selve fotograferingen anbefaler jeg å sette av 2 timer utenom kjøretiden fra kirka til location og fra location til festen. Da er man sikker på å rekke festen og kan nyte dagen uten stress. 

Ingrid og Johan på vei ut av kirka