Bilde 11.09.2018, 19 51 17.jpg

Bryllupspakke 1 - 20.000 kr

For deg som verdsetter minnene

 • Foto under forberedelsene av bruden – ca. 2 timer

 • Foto under vielsen

 • Portrettfoto før eller etter vielsen – ca. 2 timer

 • Høyoppløslige filer av de beste bildene fra dagen

Her får du med deg de beste bildene fra dagen. Ved å ta meg med på forberedelsene blir jeg som fotograf en naturlig del av bryllupet. På den måten blir det enklere å være naturlig på portrettbildene vi tar etterpå. Gjennom vielsen får jeg æren av å ta del i øyeblikket hvor dere lover hverandre fremtiden. Med bilder fra vielsen kan dere se tilbake på øyeblikket i mange år og komme tilbake til den magiske følelsen det var å si ja til hverandre.

Pakken inkluderer printbare bildefiler av alle vellykkede motiver. I forkant av vielsen møtes vi for å bli kjent og diskutere hvordan dere ønsker bildene.

Bilde 11.09.2018, 19 59 37.jpg

Bryllupspakke 2 – 15.000 kr

For deg som vil ha det viktigste

 • Foto under vielsen

 • Portrettfoto før eller etter vielsen – ca. 2 timer

 • Høyoppløslige filer av de beste bildene fra dagen

Jeg blir med under vielsen og fanger de magiske bildene hvor dere gir hverandre deres ja. Ved å få da del i vielsen får jeg æren av å se dere love hverandre fremtiden og bli ekstra kjent med dere. Med denne opplevelsen i bakhånd drar vi samme dra ut på portrettfotografering og la nervene slippe løs. Her er det tid for å le og kose seg før dere drar videre på middag med resten av brudefølget.

Pakken inkluderer printbare bildefiler av alle vellykkede motiver. I forkant av vielsen møtes vi for å bli kjent og diskutere hvordan dere ønsker bildene.

Bilde 11.09.2018, 20 01 23.jpg

Bryllupspakke 3 - Portrett kr 11 000,-

Valget for deg som ønsker et nydelig minne fra dagen din.

Vi tar de klassiske portrettbildene og de mer sceniske motivene slik at du har et godt utvalg med minner for fremtiden. Under portrettfotograferingen blir forloverne med på moroa.

 • 2 timer portrettfotografering før eller etter vielsen på location. 


  Pakken inkluderer printbare bildefiler av alle vellykkede motiver. I forkant av vielsen møtes vi for å bli kjent og diskutere hvordan dere ønsker bildene.

 
 

Nyttig informasjon

 • Ved fotografering utenfor Kristiansand, Søgne og Vennesla tilkommer et reisetillegg. Dette avtales med fotografen.

 • Høyoppløslige filer betyr at dere får jpg-filer i største oppløsning slik at du kan produsere forstørrelser og andre printprodukter der hvor du måtte ønske. På denne måten har du kontroll på bildene dine i tillegg til at jeg tar vare på dem. Jeg tilbyr også printprodukter og hjelper deg gjerne med å finne ut av hva du trenger. Et bilde er aldri helt ferdig før du har fått det opp på veggen eller i et album.

 • Hvis du har ønsker om andre pakketilbud, send meg en melding om ønske så finner vi en løsning.

Ta kontakt

Bestemt deg for hva du vil? Eller har du flere spørsmål? Trykk på knappen under og legg igjen en melding til meg.