logo fotograf sødahl gevir
 

Lidenskapelig engasjert

Jeg er den fotografen som begynner å gråte under vielsen fordi dere er så nydelig. Jeg er den fotografen som blir helt gira når jeg skaper et vakkert bilde av dere. For meg er fotografering noe av det gøyeste jeg kan gjøre, samtidig som at det får nervene i meg til å spinne. På den måten yter jeg mitt aller beste i hvert bryllup.

Siri Sødahl Fotograf på Agder

Mitt navn er Siri og som fagutdannet fotograf er jeg stolt av yrket mitt som består av å skape vakre, interessante og tankefulle øyeblikk. Da jeg var ungdomsskoleelev visste jeg hva jeg skulle bli når jeg ble stor; Fotograf med stor F. Jeg fulgte i min fars fotspor som også hadde stor interesse for fotografi. Ønsket gikk i oppfyllelse og i 2011 fikk jeg svennebrevet mitt i fotografi. Veien videre tok meg innom foto- og grafisk studium i California, kunst og håndverk studium på Sørlandet, butikkerfaring i Dyreparken og lærerjobb på grunnskole. Dette gir meg flere bein å stå på og nyttig erfaring fra serviceyrket som jeg trives utrolig godt i.

Fotograf Sødahl med svennebrev i fotografi

Jeg er en person stadig på jakt etter nye eventyr. Jeg er svært reiseglad og tar gjerne en tur alene til New Zealand igjen eller en ny tur til Island. Det mest spennende med slike reiser er møte med menneskene. Ved gruppereiser og hostelopphold har jeg møtt så mange spennende mennesker som beriker livet mitt på reisen. På reise fylles jeg opp med inspirasjon og skapertrangen holder på å sprenges.

Ikke ulikt mange andre fotografer er jeg en introvert som lett feiltolkes som en ekstrovert. Den introverte delen er nok med på å fore behovet for å være kreativ, mens den ekstroverte delen kommer til syne i det jeg møter dere til fotografering. Jeg gleder meg masse til å møte deg til min neste fotografering.

 

Premieringer og utstillinger

  • 2 hederlige diplomer i Landskonkurransen 2019.

  • I 2018 ble jeg tildelt hederlig omtale for alle 4 bildene jeg konkurrerte med i Landskonkurransen i Fotografi.

  • Høsten 2016 hadde jeg separatutstilling ved Portalen Kafe, Bymisjonen, Kristiansand. Les intervjuet med Fædrelandsvennen her.

  • I 2015 kom jeg på 10.plass i Landskonkurransen ved Norges Fotografforbund og bildet "Dust" ble tildelt sølvmedalje.